Groep toestemmingen afhankelijk van rol


Stel bevoegdheden in

Je kunt bevoegdheden instellen op het moment dat je leden toevoegt aan je groep. Deze kun je achteraf natuurlijk altijd aanpassen. “Followers” (volgers) kunnen de data en comments allen bekijken en dus niets toevoegen. “Editors” kunnen sensoren, widgets en dashboards toevoegen aan de groep. Ook kunnen zij comments plaatsen en hierop reageren, maar zij hebben geen administratieve rol. Naast alle hiervoor genoemde zaken hebben “Owners” de volledige controle over de aangemaakte groep. Dit houdt in dat ze de naam kunnen aanpassen, nieuwe leden kunnen toevoegen en de groep kunnen verwijderen.

In deze tabel hebben we alle verschillen voor je op een rijtje gezet.

 OwnerEditorFollower
Gebruikers uitnodigenAfhankelijk van groep instellingen en kan alleen editors en followers uitnodigenAfhankelijk van groep instellingen en kan alleen followers uitnodigen
Rol van gebruikers aanpassen
Gebruikers verwijderenAlleen als je deze gebruiker zelf hebt uitgenodigdAlleen als je deze gebruiker zelf hebt uitgenodigd
Dashboards aanmaken
Naam dashboards aanpassen
Dashboards verwijderen
Sensor toevoegen
Sensor verwijderen   (als ze deze zelf hebben gedeeld)   (als ze deze zelf hebben gedeeld)
Widget in dashboard aanmaken
Widget in dashboard aanpassen of verwijderen
Naam, beschrijving of bevoegdheid tot uitnodigen binnen groep aanpassen
Go back to documentation